Αζαξιό και Ντιζόν κέρδισαν την άνοδο στη Ligue 1, μετά την κατάληψη της 2ης και 3ης θέσης, αντίστοιχα, στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας της Γαλλίας. Οι δύο ομάδες ακολούθησαν την Εβιάν, που είχε εξασφαλίσει την άνοδο στο Championatt μία εβδομάδα νωρίτερα, ως πρωταθλήτρια της κατηγορίας, και η οποία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της νικώντας με 4-3 τη Μετς.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.