Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, λέει ο Μ. Σάλλας
Η επόμενη εβδομάδα είναι εξαιρετικά κρίσιμη για την πορεία του τόπου, τόνισε την Παρασκευή ο επικεφαλής της Τράπεζας Πειραιώς Μ. Σάλλας, κατά την ομιλία του στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας, εκτιμώντας ότι με το μεοσπρόθεσμο πρόγραμμα η χώρα μπορεί να βγει από την κρίση.
Η επόμενη εβδομάδα είναι εξαιρετικά κρίσιμη για την πορεία του τόπου, τόνισε την Παρασκευή ο επικεφαλής της Τράπεζας Πειραιώς Μ. Σάλλας, κατά την ομιλία του στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας, εκτιμώντας ότι με το μεοσπρόθεσμο πρόγραμμα η χώρα μπορεί να βγει από την κρίση.
«Η επόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη για την οικονομία του τόπου. Θα ληφθούν σοβαρές αποφάσεις, οι οποίες θα αποτυπωθούν στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που πιστεύουμε ότι θα βγάλει τη χώρα από την κρίση», υπογράμμισε.
«Χρειάζεται συνέπεια για τη διαχείριση της κρίσης», σημείωσε, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χρόνου και καμία πολυτέλεια».
«Οφείλουμε όλοι να κινηθούμε αποτελεσματικά απέναντι στο μεγάλο στοίχημα της οικονομίας το οποίο εντοπίζεται στη μείωση των ελλειμμάτων, τη διαχείριση του χρέους και την πραγματοποίηση των διαρθρωτικών αλλαγών. Για το στοίχημα αυτό πρέπει όλοι να εργαστούμε. Είμαστε αισιόδοξοι και όλοι εργαζόμαστε και συνεισφέρουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Κινούμαστε για την αμυντική θωράκιση της χώρας», είπε.
Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, Στ. Λεκκάκος, είπε ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα έχει δείξει μεγάλη ανθεκτικότητα, παρά τις αρνητικές συνέπειες που έχει υποστεί λόγω της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, αλλά και της διαρροής που σημειώνεται εδώ και 1,5 χρόνο στις καταθέσεις.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας