Δύο βόμβες εξερράγησαν στην πόλη Κιρκούκ του βορείου Ιράκ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 15 άτομα και να τραυματιστούν δεκάδες άλλα.
Η διπλή βομβιστική επίθεση σημειώθηκε κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας στην πόλη, σε σημείο όπου βρίσκεται δίπλα σε στάση λεωφορείου.
Σύμφωνα με το Associated Press τουλάχιστον 17 άτομα σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους και αστυνομικοί.
Όπως δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, η δεύτερη βόμβα εξερράγη την ώρα που αστυνομικοί και περαστικοί έσπευσαν να εξετάσουν την πρώτη βόμβα. Σύμφωνα με τον ίδιο, 53 άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Όπως ανέφερε πηγή του υπουργείου Εσωτερικών του Ιράκ στο πρακτορείο Reuters, 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 40 τραυματίστηκαν, ενώ αστυνομική πηγή ανέφερε ότι οι εκρήξεις είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 20 άτομα και να τραυματιστούν άλλα 15.
Οι δύο επιθέσεις σημειώθηκαν με διαφορά μερικών λεπτών στο κέντρο της πόλης, η οποία βρίσκεται 240 χλμ βορείως της Βαγδάτης.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας