Γαλλίδα δηλώνει η συλληφθείσα ως Αντωνία Ηλία στο Λονδίνο
Γαλλίδα με το όνομα Αντονία Ζεμέν δήλωσε η συλληφθείσα ως Αντωνία Ηλία, πρώην πρωτοδίκης που έχει καταδικαστεί για το παραδικαστικό, σε βρετανικό δικαστήριο κατά την ακρόασή της για έκδοση στην Ελλάδα. Η συλληφθείσα απέδωσε την παρουσία του δελτίου ταυτότητας, του διαβατήριου και του διπλώματος οδήγησης που βρέθηκαν στο διαμέρισμά της -όλα ελληνικά, στο όνομα Αντωνία Ηλία- πιθανώς σε Έλληνες φοιτητές, που νοικιάζουν δωμάτια του διαμερίσματος.
Γαλλίδα με το όνομα Αντονία Ζεμέν δήλωσε η συλληφθείσα ως Αντωνία Ηλία, πρώην πρωτοδίκης που έχει καταδικαστεί για το παραδικαστικό, σε βρετανικό δικαστήριο κατά την ακρόασή της για έκδοση στην Ελλάδα.
Η ακρόαση έγινε για την εκδίκαση του αιτήματος των ελληνικών αρχών για την έκδοση της πρώην πρωτοδίκου, Αντωνίας Hλία, μετά τη σύλληψη της γυναίκας στο Μπράιτον.
Όταν η πρόεδρος του τοπικού δικαστηρίου της ζήτησε να επιβεβαιώσει τα προσωπικά της στοιχεία, ονοματεπώνυμο, τόπο και ημερομηνία γέννησής της, η συλληφθείσα είπε ότι δεν ονομάζεται Αντωνία Hλία αλλά Αντωνία Ζεμέν, είναι Γαλλίδα υπήκοος, γεννημένη στην πόλη Αμιέν της Γαλλίας, στις 17.3.1963 και οι γονείς της ονομάζονται Κονσταντίν και Κλέρ Ζεμέν.
Όμως, όπως κατέθεσε στο δικαστήριο η εισαγγελική αρχή, στο διαμέρισμα της στο Μπράιτον βρέθηκαν ελληνική ταυτότητα, ελληνικό διαβατήριο και ελληνική άδεια οδήγησης στο όνομα Αντωνία Hλία.
Επίσης, η εισαγγελική αρχή κατέθεσε γνωμάτευση της αγγλικής αστυνομίας η οποία αποφαίνεται ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα που ήταν στο ένταλμα σύλληψής της, της Ιντερπόλ είναι τα ίδια με τα αποτυπώματα της γυναίκας που συνέλαβαν οι αγγλικές αρχές και προσήχθη στο δικαστήριο.
Η εξήγηση που έδωσε η συγκεκριμένη γυναίκα στο δικαστήριο για τα έγγραφα που βρέθηκαν στο σπίτι της είναι ότι πιθανώς μπορεί να τα έβαλαν κάποιοι φοιτητές καθώς, όπως είπε, νοίκιαζε το σαλόνι τους διαμερίσματός της σε φοιτητές.
Το δικαστήριο αποφάσισε την κράτησή της μέχρι τη Δευτέρα, προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χολαργός: Συνελήφθησαν οι δύο δράστες της επίθεσης με μαχαίρι στον 14χρονο
- Ο Δένδιας ζήτησε συγγνώμη από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων – Τα «καρφιά» στον Μητσοτάκη
- Τέλος στις φωτοτυπίες ταυτότητας – Αλλάζουν όλα στις καθημερινές συναλλαγές
- Ρεκόρ με ουρά: 2.397 Golden Retriever έφεραν το χαμόγελο στο Μπουένος Άιρες – «Χρυσό Κύμα»
- Δημοσκόπηση: Ολική επαναφορά Τσίπρα στο πολιτικό προσκήνιο – Ένας στους πέντε πολίτες δηλώνουν δυνητικοί ψηφοφόροι
- Πυροβολισμοί στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Κεντάκι
- Τζέρεμι Ο. Χάρις: Ελεύθερος χωρίς κατηγορίες στην Ιαπωνία ο ηθοποιός του Emily In Paris μετά την υπόθεση MDMA
- Κέμνιτζ – Πανιώνιος 73-68: «Έμεινε» από δυνάμεις στο 4ο δεκάλεπτο…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442