Ο Αρης έκανε το 2-1 κόντρα στο Μαρούσι και πέρασε στα ημιτελικά
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και χαρίζοντας κατά διαστήματα πλούσιο θέαμα στο παρκέ του Αλεξανδρείου, ο Αρης συνέτριψε 69-45 το Μαρούσι περνώντας στα ημιτελικά της Α1. Οι Κίτρινοι έπαιξαν ωραίο μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση, απέδειξαν ότι τους χωρίζουν πολλά σε επίπεδο δυναμικότητας με το Μαρούσι κι έκαναν αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου τους. Την επαναφορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και χαρίζοντας κατά διαστήματα πλούσιο θέαμα στο παρκέ του Αλεξανδρείου, ο Αρης συνέτριψε 69-45 το Μαρούσι περνώντας στα ημιτελικά της Α1. Οι Κίτρινοι έπαιξαν ωραίο μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση, απέδειξαν ότι τους χωρίζουν πολλά σε επίπεδο δυναμικότητας με το Μαρούσι κι έκαναν αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου τους. Την επαναφορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Η ομάδα του Λευτέρη Σούμποτιτς συνέχισε ουσιαστικά από εκεί που σταμάτησε στον Αγιο Θωμά. Ο Κινγκ όχι μόνο έβγαλε εκτός αγώνα τον Μπάγκαριτς αλλά ταυτόχρονα ήταν το ίδιο αποδοτικός και στην επίθεση. Οι δικοί του πόντοι έδωσαν στο δικαίωμα τον Αρη να πάρει τα ηνία και με τρίποντο του Χαραλαμπίδη να προηγηθεί στο πρώτο δεκάλεπτο με 19-14.
Το Μαρούσι άντεξε μέχρι το 19-16 όταν σκόραρε ο Μπάγκαριτς. Από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι ξέφυγαν 27-16 και 31-19, απάντηση δεν υπήρξε… Η ζώνη του Αλεξανδρή «πληγώθηκε» από τα τρίποντα των Ουίντερς αλλά και τους πόντους του Μπράουν στο ανοικτό γήπεδο με αποτέλεσμα να εγκαταλειφθεί γρήγορα. Οι Μαρουσιώτες έκαναν μια προσπάθεια αντεπίθεσης, με 0-6, αλλά διήρκησε λίγο.
Ο Μπράουν έσπασε τον κλοιό στην αντίπαλη άμυνα και με τον Ταπούτο να πετυχαίνει οκτώ σερί πόντους ο Αρης ξεπέρασε το σκόπελο, έφτασε σε νταμπλ σκορ (52-26) και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα. Διατήρησε στα συγκεκριμένα επίπεδα τη διαφορά (61-39, 65-40) και δεν επέτρεψε στο Μαρούσι να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει το παραμικρό στο συγκεκριμένο ματς. Τα δεκάλεπτα: 19-14, 38-20, 54-30, 69-45 Αρης (Λευτέρης Σούμποτιτς): Μπράουν 11 (1), Ουίντερς 11 (3), Ταπούτος 12 (2), Κινγκ 12, Τσαϊρέλης 2, Χατζηβρέττας 3, Χαραλαμπίδης 7 (1), Κασίροβ 4, Κουμπούρας, Μπάβτσιτς 5 (1), Σλούκας 2, Βεργίνης
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο