Ο Φινλανδός κεντρικός αμυντικός της Λεβερκούζεν και πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς χώρους σε ηλικία 37 ετών. Ο Χίπια θα αναλάβει από την 1η Ιουλίου 2012 ρόλο βοηθού προπονητή στον γερμανικό σύλλογο. Όμως, στο διάστημα που μεσολαβεί, θα επιστρέψει στην Φινλανδία για να πάρει δίπλωμα προπονητή, ενώ θα εργαστεί και στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης ορίστηκε από την ΚΕΔ για τον αγώνα του Betsson Super Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ – Γιατί έκανε πίσω ο Στεφάν Λανουά με τους ρέφερι στο VAR.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ζήτησαν να συνεχιστεί το βίντεο και ο Λανουά απάντησε ότι θα το συζητήσει με τους συνεργάτες του. Απίθανες δικαιολογίες ΕΠΟ, ΚΕΔ για την κακή εικόνα της διαιτησίας