Στο διάστημα από 10 έως και 24 Μαΐου θα γίνει η απογραφή πληθυσμού στο σύνολο της χώρας, σύμφωνα με όσα απάντησε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μουσουρούλη.
Στο διάστημα από 10 έως και 24 Μαΐου θα γίνει η απογραφή πληθυσμού στο σύνολο της χώρας, σύμφωνα με όσα απάντησε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μουσουρούλη.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ντόλιος διέψευσε ότι επίκειται αναβολή ή ακύρωση της απογραφής, λέγοντας ότι οι προετοιμασίες εξελίσσονται κανονικά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
Στην απάντησή του προσθέτει ότι η Ελληνική Στατιστική Αρχή βρίσκεται στη διαδικασία επιλογής των περίπου 50.000 απογραφέων, που θα αναλάβουν να φέρουν σε πέρας το κύριο μέρος του όλου εγχειρήματος, υπό τη συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρων υπαλλήλων της, καθώς και 12.000 τομεαρχών.
Ο κ. Ντόλιος διαβεβαίωσε ότι η διαδικασία επιλογής των απογραφέων γίνεται με απόλυτη διαφάνεια και με αντικειμενικά κριτήρια που συμπεριλαμβάνουν και την εμπειρία στο στατιστικό έργο γενικότερα και ενημερώνει επιπλέον ότι έχει προχωρήσει και η πρόσληψη 200 συμβασιούχων ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των αναγκών της απογραφής στην Αττική και στις υπηρεσίες στατιστικής των νομών.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας