Ισοφάρισαν σε 1-1 Λέικερς και Σπερς, έκαναν το 2-0 οι Θάντερ
Σε 1-1 ισοφάρισαν την σειρά οι Λέικερς, οι οποίοι επικράτησαν στο Λος Αντζελες των Χόρνετς 87-78. Το ίδιο ισχύει και για το Σαν Αντόνιο Σπερς που επικράτησε με 93-87 των Γκρίζλις, ενώ οι Θάντερ νίκησαν με 406-89 των Νάγκετς και έφτασαν τη σειρά στο 2-0.
Σε 1-1 ισοφάρισαν την σειρά οι Λέικερς, οι οποίοι επικράτησαν στο Λος Αντζελες των Χόρνετς 87-78. Ο Κόμπε Μπράιαντ δεν ήταν σε καλή μέρα σημειώνοντας μόλις 19 πόντους, έχοντας 5/20 εύστοχα σουτ. Ο Πάου Γκασόλ πρόσθεσε άλλους 19. Από τους ηττημένους πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Τρέβορ Αρίζα και Κρις Πολ με 22 και 20 πόντους αντίστοιχα.
Με τον Μανού Τζινόμπιλι να επιστρέφει και να πετυχαίνει 17 πόντους οι Σπερς επιβλήθηκαν των Γκρίζλις στο Σαν Αντόνιο με 93-87. Ο Αργεντινός γκαρντ που έλειψε από τον πρώτο αγώνα των Σπιρουνιών, ήταν ο καταλύτης ώστε η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς να ισοφαρίσει την σειρά σε 1-1.
Οι Γκρίζλις, ωστόσο θα φιλοξενήσουν τα δύο επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα (24/04). Κορυφαίος παίκτης για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Μαρκ Γκασόλ με 12 πόντους και 17 ριμπάουντ.
Με τους εκπληκτικούς Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Γουέστμπρουκ να σημειώνουν από 23 και 21 πόντους αντίστοιχα, οι Θάντερ νίκησαν εύκολα τους Νάγκετς με 106-89 και έκαναν το 2-0 στην σειρά. Για τους Σβόλους καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τάι Λόσον με 20 πόντους, ενώ ο Κώστας Κουφός έπαιξε μόλις 2 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα, τελειώνοντας το παιχνίδι με 2 πόντους.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας