Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Ράσο Νεστέροβιτς, έδειξαν ότι ο σέντερ του Ολυμπιακού έχει υποστεί αποκόλληση του επιχείλιου χόνδρου στην ωμοπλάτη, τραυματισμός που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης από τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Ανοιχτά εκδοτήρια το Σάββατο.
Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Ράσο Νεστέροβιτς, έδειξαν ότι ο σέντερ του Ολυμπιακού έχει υποστεί αποκόλληση του επιχείλιου χόνδρου στην ωμοπλάτη, τραυματισμός που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης από τέσσερις έως έξι εβδομάδες.
Ο Σλοβένος άσος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Καβάλα και αν ακολουθήσει συντηρητική αγωγή θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες, ενώ αν μπει στο χειρουργείο τότε θα απουσιάσει για έξι εβδομάδες, με την απόφαση να λαμβάνεται από τον ίδιο σήμερα Παρασκευή ή το Σάββατο. Ανοιχτά τα εκδοτήρια και το Σάββατο
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε ότι τα εκδοτήρια του ΣΕΦ θα είναι ανοιχτά και το Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 18:00, προκειμένου να διατεθούν τα εναπομείναντα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι το Σάββατο 16 Απριλίου και τις ώρες 10:00 – 18:00 θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ, τα τελευταία εναπομείναντα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ(Σάββατο 16/4/2011, ώρα έναρξης 21:45).
Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο (2) εισιτηρίων με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.
Επίσης, όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη κλείσει εισιτήρια μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ ή της CITIBANK μπορούν να τα παραλάβουν τις ίδιες ώρες από τα εκδοτήρια του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. Απαραίτητη για την παραλαβή των ως άνω εισιτηρίων είναι η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.