Νέα «γκέλα» για την Επανομή, αλλά παραμένει στην κορυφή
Η ήττα από την Καλλονή την προηγούμενη αγωνιστική (2-0) φαίνεται πως δεν ταρακούνησε ιδιαίτερα την Αναγέννηση Επανομής. Οι πρωτοπόροι του Βορείου ομίλου της Football League 2 ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, αλλά δεν έπεσαν στην δεύτερη θέση. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Η ήττα από την Καλλονή την προηγούμενη αγωνιστική (2-0) φαίνεται πως δεν ταρακούνησε ιδιαίτερα την Αναγέννηση Επανομής. Οι πρωτοπόροι του Βορείου ομίλου της Football League 2 ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, αλλά δεν έπεσαν στην δεύτερη θέση.
Για να γίνει αυτό έπρεπε να βάλει το χεράκι του και ο Εορδαϊκός, που έκοψε βαθμούς από την ομάδα της Μυτιλήνης (1-1 στην Πτολεμαϊδα). Με το ίδιο σκορ έληξε και η αναμέτρηση του Φωκικού με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στην Αμφισσα, αποτέλεσμα που δεν ευνόησε καμία από τις δύο ομάδες στην μάχη για την άνοδο στην Football League.
Με εντός έδρας τρίποντα συνέχισαν την πορεία τους στο πρωτάθλημα Αετός Σκύδρας, Οδυσσέας Αναγέννησης και Τύρναβος, που επικράτησαν με σκορ 1-0 των Μακεδονικού, Εθνικού Φιλιππιάδας και Νίκης Βόλου αντίστοιχα. Τέλος, σημαντικό «διπλό» στην Κατερίνη πανηγύρισε Δόξα Ναυπακτιακός (1-0 την ΑΕ Ποντίων), ενώ η Κοζάνη «τσίμπησε» τον βαθμό στο εντός έδρας ματς με την Δόξα Κρανούλας.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Εβάν Φουρνιέ τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής για το περιστατικό στο ματς με τον Πανιώνιο και χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Πρόστιμο από τον ΕΣΑΚΕ στον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Ανάμεσα στην Εθνική Γαλλίας και την Εθνική Σενεγάλης κλήθηκε να επιλέξει ο Μαμαντού Ντιακόν της Γκενκ, με τον συμπαίκτη του Χρήστου Τζόλη να επιλέγει τελικά τη δεύτερη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας