Αποκλείεται το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσία της Έρκουλες από τον Μανόλο Χιμένεθ. Τα φημολογούμενα σενάρια έλαβαν τέλος με την πρόσληψη του Μίροσλαβ Τζούκιτς στον ισπανικό σύλλογο. Όπως ανακοινώθηκε και από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Σέρβος τεχνικός αναλαμβάνει τις τύχες της Έρκουλες σε μια προσπάθεια που πραγματοποιεί η ομάδα του Αλικάντε να αποφύγει τον υποβιβασμό από την Primera Division.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Λεβερκούζεν έχασε με 1-0 από τη Χόφενχαϊμ και τον βασικό της τερματοφύλακα με πρόβλημα τραυματισμού, λίγες μέρες πριν τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό για το Champions League