Ο Ρώσος μεγιστάνας Αλίσερ Ουσμάνοφ αύξησε το ποσοστό των μετοχών του στην Άρσεναλ από 21% σε 27% και πλέον είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του συλλόγου μετά τον Αμερικανό επιχειρηματία, Νταν Κρένκε που κατέχει το 29,9%. Ο Ουσμάνοφ μέσω της εταιρίας του «Κόκκινο και λευκό» μπήκε στην Άρσεναλ πριν δύο χρόνια, αγοράζοντας το μερίδιο του Ντέβιντ Ντι (7,5%) αντί του ποσού των 105 εκατ. ευρώ.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Μαρούσι εκτός έδρας (18:30, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ) για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan GBL λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Ποια είναι τα δεδομένα με τη γρίπη Α.