Ο Ρώσος μεγιστάνας Αλίσερ Ουσμάνοφ αύξησε το ποσοστό των μετοχών του στην Άρσεναλ από 21% σε 27% και πλέον είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του συλλόγου μετά τον Αμερικανό επιχειρηματία, Νταν Κρένκε που κατέχει το 29,9%. Ο Ουσμάνοφ μέσω της εταιρίας του «Κόκκινο και λευκό» μπήκε στην Άρσεναλ πριν δύο χρόνια, αγοράζοντας το μερίδιο του Ντέβιντ Ντι (7,5%) αντί του ποσού των 105 εκατ. ευρώ.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως η ομάδα του αντέδρασε τέλεια και πως απολαμβάνει το παιχνίδι.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ισχυρής Ραντνίτσκι με 16-14, την πέταξε εκτός Champions League, ενώ οι Πειραιώτες προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον όμιλό τους στα προημιτελικά του Champions League.
Σαφώς ανώτερος ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον κακό Παναθηναϊκό στην Τούμπα και με δύο νίκες προκρίθηκε για 7η φορά τελευταία 10 χρόνια σε τελικό Κυπέλλου. Αντίπαλος του δικεφάλου στο Πανθεσσαλικό ο ΟΦΗ.