Τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ενημερώνει ο πρωθυπουργός για τη Σύνοδο Κορυφής
Την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ενημερώνει το απόγευμα ο πρωθυπουργός για τις αποφάσεις της έκτακτης Συνόδου Κορυφής. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ενημερώσει και την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, την Τετάρτη, σε μια «μίνι» προ ημερησίας συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.
Την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ενημερώνει το απόγευμα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για τις αποφάσεις της έκτακτης Συνόδου Κορυφής.
Ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει για τα μέτρα-ανάσες για την Ελλάδα αποφασίστηκαν και αναμένεται να αναφερθεί στο θέμα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας ύψους 50 δισ. ευρώ, που προκαλεί συζητήσεις μεταξύ των βουλευτών.
«Μίνι» προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση πραγματοποιείται την Τετάρτη στις 10 το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής.
Σχετικό αίτημα, βάσει του άρθρου 142 Α του Κανονισμού της Βουλής, υπέβαλε προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να ενημερώσει το Κοινοβούλιο σχετικά με τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της Ένωσης.