Χωρίς συνέπειες για τον Γουέιν Ρούνι πέρασε η αγκωνιά στο πρόσωπο του Τζέιμς ΜακΚάρθι στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουίγκαν. Ο διεθνής επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» τέθηκε αντιμέτωπος με τον κίνδυνο τιμωρίας μέχρι και τεσσάρων αγωνιστικών, αλλά η FA εφάρμοσε τον κανονισμό που λέει ότι από τη στιγμή που ο διαιτητής της αναμέτρησης Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε καταλογίσει απλά το φάουλ και δεν είχε δείξει στον Ρούνι κόκκινη κάρτα, δεν παρεμβαίνει.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Το VAR εξέταζε 5’ το 0-1, όμως δεν το ακύρωσε αν και ο Μάνταλος ήταν οφσάιντ. Επίσης, στο 43’ ο Τζήλος δεν απέβαλε τον Πενράις με 2η κίτρινη. Μέχρι και ο Νίκολιτς παραδέχθηκε ότι τον έβγαλε επειδή φοβήθηκε!