Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
«Αυτό είναι κατάντια» είπε ο Θ.Γιαννακόπουλος

«Αυτό είναι κατάντια» είπε ο Θ.Γιαννακόπουλος

Απογοητευμένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού και τον τρόπο, που ηττήθηκαν οι «πράσινοι» από την ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά την τήξη του αγώνα. «Λυπάμαι. Θα πω αυτό που αισθάνομαι. Αυτό είναι κατάντια. Οι άλλοι έτρεχαν και οι εμείς περπατούσαμε» είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ. Φερέιρα: «Έχουμε τα φόντα για την πρόκριση». Χιμένεθ: «Νικήσαμε λόγω σωστής τακτικής».

Απογοητευμένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού και τον τρόπο, που ηττήθηκαν οι «πράσινοι» από την ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά την τήξη του αγώνα, χωρίς πάντως να αναφερθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης.

«Λυπάμαι. Θα πω αυτό που αισθάνομαι. Αυτό είναι κατάντια. Οι άλλοι έτρεχαν και οι εμείς περπατούσαμε», είπε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ερωτηθείς για το επικείμενο διοικητικό συμβούλιο ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. «Δεν έχω να πω τίποτα για το διοικητικό συμβούλιο», αρκέστηκε να πει.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Παύλου Γιαννακόπουλου. «Ο σημερινός Παναθηναϊκός ήταν μία αποτυχία. Η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε να είναι».

Φερέιρα: «Έχουμε τα φόντα για την πρόκριση»

Παρά την πικρή γεύση της ήττας από την ΑΕΚ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλώντας στη υνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Ενωση να πετύχει τα γκολ που χρειάζονται και να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Ακόμη, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του είχε 3-4 ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο να πετύχει κάποιο τέρμα, όταν η ΑΕΚ ήταν ακίνδυνη:

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Ο Παναθηναϊκός είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, είχε 3-4 σαφείς ευκαιρίες για γκολ. Σε εκεινη την περίοδο η ΑΕΚ δεν είχε ευκαιρίες.

» Kατανοώ ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Όμως, στο Κυπελλο η διαφορά τερμάτων μετρά και όχι οι 3 βαθμοί. Δυστυχώς δεκτήκαμε 2 γκολ εντός εδρας. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός σαν μεγάλη ομάδα που είναι έχει ακόμα ένα αγώνα στο ίδιο γήπεδο.

» Θεωρώ ότι έχουμε τα φόντα για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πετύχουμε τα γκόλ που χρειάζονται. Μπορούμε να πετύχουμε τη νίκη με ίδιο σκορ και να παμε στην παράταση και στα πεναλτι.

» Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξη και την παρουσία τους. Λυπάμαι που δεν νικήσαμε. Τις προηγούμενες φορές που δεν ήταν δίπλα μας είχαμε νικήσει.

» Πιστεύω ότι η ομάδα σιγά-σιγά αρχίζει να βρίσκει το δρόμο της. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε αποτελεσματικοί.

» Είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να έχουμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

» Δεν χάσαμε λόγω των αλλαγών που κάναμε. Όλοι ξέρουμε πως όταν παίζεις δύο φορές την εβδομάδα δεν είναι εύκολο. Για να ανακτήσουμε την φυσική κατάσταση χρειάζεται να φρεσκάρεται η ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες. Δεν χάσαμε εξαιτίας των αλλαγών».

Χιμένεθ: «Νικήσαμε λόγω σωστής τακτικής»

Στην σωστή τακτική και τη θυσιά των παικτών του απέδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ με 2-0 επί του Παναθηναϊκού.

«Το παιχνίδι κρίθηκε στη σωστη τακτική και τη θυσία των παικτών μέσα στο γήπεδο. Δεν έχουμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε του παίκτες διότι έχουμε πολλους τραυματισμούς. Ουσιαστικά παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις με τους ίδιους παίκτες» είπε αρχικά ο ισπανός προπονητής.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση που του έγινε αν θεωρεί την ομάδα του φαβορί, είπε:

«Έχουμε ένα πλεονέκτημα, θα κάνουμε λάθος αν νομίζουμε οτι έχουμε περάσει, διότι θα μας τιμωρήσει μια καλή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να παίξουμε όπως σήμερα, έχουμε ακόμα 90 λεπτά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο