
Αυτοκτόνησε ο παλαίμαχος διεθνής Νιγηριανός Ούτσε Οκαφόρ
Αυτοκτόνησε ο παλαίμαχος διεθνής Νιγηριανός Ούτσε Οκαφόρ
Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του, στο Ντάλας, την περασμένη Πέμπτη ο πρώην διεθνής Νιγηριανός ποδοσφαιριστής Ούτσε Οκαφόρ. Τον 43άχρονο βρήκε η πρώην συζυγός του, μετά από ειδοποίηση φίλου του ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο θάνατος του παλαίμαχου αμυντικού αποδίδεται σε αυτοκτονία.
Ο Οκαφόρ ήταν μέλος της αποστολής της εθνικής Νιγηρίας στα Παγκόσμια Κύπελλα του 1994 στις ΗΠΑ (έπαιξε σε έναν αγώνα) και του 1998 στη Γαλλία (δεν αγωνίστηκε), ενώ κατέκτησε το Κόπα Αφρικα του 1994.
Αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στο επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, με τους Κάνσας Σίτι Ουίζαρντς, και εγκατέλειψε την ενεγό δράση το 2001.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Χοκς – Μπακς 110-112: Νίκη – ανάσα στην Ατλάντα με «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Αναστασίου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση – Kάθε ματς είναι κρίσιμο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442