Tην προετοιμασία του για το ματς με την Κέρκυρα συνέχισε ο Ολυμπιακός, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ετοιμάζει τον Φρανσουά Μοντέστο για τη θέση του αμυντικού χαφ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντένις Ρόμενταλ.
Tην προετοιμασία του για το ματς με την Κέρκυρα συνέχισε ο Ολυμπιακός, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ετοιμάζει τον Φρανσουά Μοντέστο για τη θέση του αμυντικού χαφ.
Για μία ακόμη αγωνιστική το πρόβλημα στη θέση του αμυντικού χαφ πονοκεφαλιάζει τον Βαλβέρδε, καθώς οι Ουρτάδο και Ντουντού δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν. Στο ματς με τον Ηρακλή ο ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε δίπλα στον Αριελ Ιμπαγάσα τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ενώ για το ματς με την Κέρκυρα ετοιμάζει τον Μοντέστο.
Στην αρχική ενδεκάδα θα επιστρέψει ο Ολοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και θα πάρει τη θέση του Γιάννη Ποτουρίδη.
Τέλος, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στην προπόνηση της Παρασκευής (7/1) ο Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος παρουσίασε σημάδια κόπωσης. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας και ο δανός άσος έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί και θα είναι στην αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα.
Ο Ριτσάρλισον σε μεγάλη του συνέντευξη στο France Football μίλησε για την δύσκολη περίοδο της κατάθλιψης, μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.
Ο Ακίλε Πολονάρα προχώρησε σε μία διευκρινιστική δήλωση σχετικά με το γιατί δεν προπονείται ακόμη με τη Σάσαρι και υπογράμμισε ότι ο στόχος του είναι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.