Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας της από την αμερικανική έκθεση η Porsche ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στα floor του Detroit όπου θα παρουσιάσει ένα «θεαματικό» μοντέλο.
«Θα έχουμε ένα πραγματικά θεαματικό μοντέλο να παρουσιάσουμε εκεί. Αλλά θα πρέπει περιμένετε για να δείτε την έκπληξή μας» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της φίρμας σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή τις νέες, θετικές, εξελίξεις για τις διαδικασίες ενσωμάτωσης της γερμανικής φίρμας στον όμιλο VW.
Όπως σημειώνουν οι αναλυτές, η επιστροφή της Porsche στην αμερικανική έκθεση καταδεικνύει αφενός την σημασία που έχει η συγκεκριμένη διοργάνωση για τις αυτοκινητοβιομηχανίες κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων, αλλά και ειδικώς για την Porsche που τους τελευταίους έξι μήνες καταγράφει αυξημένες, σε διπλάσιο ποσοστό, πωλήσεις σε σχέση με τα αντίστοιχα διαστήματα πέρυσι στις ΗΠΑ.