Όπως ανακοινώθηκε από τη Σούπερ Λίγκα, άλλαξε η ώρα της αναμέτρησης Ξάνθη-Καβάλα για την 14η αγωνιστική. Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης στις 17:15, όμως θα αρχίσει στις 15:00.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Χάποελ Τελ Αβίβ έχει καταθέσει πρόταση για τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και δημοσίευμα του Sport5 υποστηρίζει πως έχει κερδίσει την κούρσα για τον παίκτη.
Η οικογένεια της Μακάμπι πενθεί καθώς έφυγε από τη ζωή ένας εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου ο Ντέιβιντ Φέντερμαν. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός