Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η έρευνα των εισαγγελικών αρχών της Βουλγαρίας για τις καταγγελίες για… στημένους αγώνες στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της χώρας. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής για τα σπορ και την εκπαίδευση, Ογκνιαν Στόιτσκοφ, 8 αναμετρήσεις της περασμένης σεζόν, 6 από το πρωτάθλημα και 2 από το κύπελλο, είναι στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης.
Παράλληλα, έχει ζητηθεί και η συνδρομή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας στην έρευνα συγκεκριμένων καταγγελιών που υποστηρίζουν ότι οι αγώνες ήταν προσυνεννοημένοι. «Η έρευνα προχωρά και πρέπει να ευχαριστήσω τον προϊστάμενο της εισαγγελίας για τη δουλειά που γίνεται», τόνισε ο Στόιτσκοφ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στην Καρδίτσα και με κορυφαίο τον Φρανκ Μπάρτλεϊ που πέτυχε 30 πόντους, επικράτησε τελικά με 79-71.
Η Εθνική μας ομάδα διέλυσε με 20-8 την Τουρκία και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μπαίνοντας με το δεξί και στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης
Ο Πανιώνιος πέρασε από την έδρα του Προμηθέα επικρατώντας με 91-87 και σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα παίρνοντας τεράστια βαθμολογική ανάσα.
Χωρίς νίκη για 4η σερί αγωνιστική στην Premier League η Λίβερπουλ, μετά το το 1-1 στην έδρα της με τη Μπέρνλι. Επέστρεψε στα «τρίποντα» η Τσέλσι, με 2-0 επί της Μπρέντφορντ κι ανέβηκε στην 6η θέση.