Opel Corsa 2011: Ανανέωση προ των πυλών
Το αναβαθμισμένο, αισθητικά, Opel Corsa που πρόκειται να λανσαριστεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011 αποκαλύπτουν φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.
Οι πληροφορίες που ήθελαν το Opel Corsa να ανανεώνεται μέσα στο 2011 επιβεβαιώνονται από τις πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου, οι οποίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο.
Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις οι σημαντικότερες αλλαγές εντοπίζονται στο μπροστινό τμήμα του αμαξώματος, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των συνθετικών και όχι μόνο επιφανειών έχει ανασχεδιαστεί.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα φωτιστικά σώματα και ο προφυλακτήρας, που δείχνει πιο «φρέσκος» και κατά συνέπεια πιο ελκυστικός, ακόμα και στις φτωχότερες εξοπλιστικές εκδόσεις.
Διακριτικότερες είναι οι σχεδιαστικές παρεμβάσεις στο πίσω τμήμα, σε σημείο που δύσκολα μπορεί να διακρίνει κανείς την αναβαθμισμένη από τη σημερινή εκδοχή του αυτοκινήτου.
Το Corsa του 2011 αναμένεται να διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, διατηρώντας σε επίπεδο κινητήρων και εκδόσεων τα σημερινά χαρακτηριστικά του.
auto.in.gr
- Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο κόβει την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση
- Πόσο χρόνο θέλει ο εγκέφαλός μας για να αποφασίσει αν θα φάμε κάτι;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Έρχεται παράταση στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442