Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στέφθηκε πρωταθλήτρια στη Ρωσία για το 2010. Η εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στο Europa League συνέτριψε την Κυριακή τη Ροστόφ στο «Πετρόφσκι» της Αγίας Πετρούπολης με 5-0, σε αναμέτρηση για την 28η ημέρα, και έφτασε τους 66 βαθμούς έναντι 58 της δεύτερης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, διαφορά που δεν είναι δυνατό να καλυφθεί στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές. Τα τέρματα των νικητών, οι οποίοι επέστρεψαν στην κορυφή μετά το 2007, βάζοντας τέλος στη διετή κυριαρχία της Ρούμπιν Καζάν, σημείωσαν οι Λάζοβιτς (40′ πέναλτι), Σέμακ (75′), Κερζάκοφ (82′) και Μπουχάροφ (90′, 90’+3′).
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Ο προπονητής της Παρί, Φραντσέσκο Ταμπελίνι μίλησε για την κίνηση του Εργκίν Αταμάν και τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ειδικά μετά την ένσταση του Τούρκου.
Ημέρα κληρώσεων για Παναθηναικό και ΑΕΚ που το μεσημέρι θα μάθουν τους αντιπάλους τους στους «16» του Europa League και του Conference League, αντίστοιχα.