Ψήφο κατά της τρόικας ζήτησε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα
Να στείλουν μήνυμα κατά της τρόικας ζήτησε από τους πολίτες η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στην περιοχή του Γκύζη το μεσημέρι της Κυριακής. Υπενθύμισε, δε, ότι αύριο το απόγευμα το ΚΚΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της τρόικας, το κλιμάκιο της οποίας έρχεται ξανά στην Αθήνα την Δευτέρα.
Να στείλουν μήνυμα κατά της τρόικας ζήτησε από τους πολίτες η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στην περιοχή του Γκύζη το μεσημέρι της Κυριακής.
Το κριτήριο της ψήφου δεν αλλάζει από Κυριακή σε Κυριακή, υπογράμμισε η κ. Παπαρήγα και υπενθύμισε ότι αύριο το απόγευμα το ΚΚΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της τρόικας, το κλιμάκιο της οποίας έρχεται ξανά στην Αθήνα την Δευτέρα.
«Η τρόικα θα πρέπει να πάρει την απάντηση ότι ο λαός δεν την ήθελε, του την έφεραν, και ο λαός δεν θα πρέπει να πληρώσει» τόνισε η κ. Παπαρήγα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Δεν είναι σκάνδαλα ενός απρόσωπου βαθέος κράτους αλλά του προσωπικού κράτους Μητσοτάκη
- «Έτριψε το αηδιαστικό αιδοίο της επάνω μου» – Η Ρούμπι Ρόουζ καταγγέλει την Κέιτι Πέρι για σεξουαλική επίθεση
- Τα must‑have προϊόντα για το απόλυτο no‑makeup makeup look
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442