
Μέχρι τον Δεκέμβρη θα στερηθεί η Τσέλσι τον άτυχο Λάμπαρντ
Η ατυχία δεν λέει να αφήσει σε… ησυχία τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ. Ο 32χρονος άσος των «μπλε» δεν πρόλαβε καλά-καλά να αναρρώσει από την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα κήλης που αντιμετώπιζε εδώ και δύο μήνες, ήρθε τώρα και ένα νέο να τον αφήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τον Δεκέμβριο.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, ο μέσος της λονδρέζικης ομάδας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λάμπαρντ υποβλήθηκε στις 31 Αυγούστου σε επέμβαση για το πρόβλημα κήλης και έτσι απουσιάζει από τότε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Τσέλσι, ενώ δεν έχει αγωνιστεί και στις αναμετρήσεις της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για τα προκριματικά του EURO 2012.
Βέβαια, η απουσία του έμπειρου άσου δεν είναι η μοναδική για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, καθώς «εκτός μάχης» έχει τεθεί και ο Βραζιλιάνος αμυντικός Άλεξ, ο οποίος ταλαιπωρείται από πόνους στην πλάτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Καϊράτ θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στον Ολυμπιακό
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»
- Όταν ο ΛεΜπρόν έμεινε κάτω από τους 10 πόντους…
- Ο Ελ Κααμπί καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο: Ο γρηγορότερος σκόρερ του Ολυμπιακού με 75 γκολ
- Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Νεϊμάρ: «Ζήτησα βοήθεια για την ψυχική μου υγεία, είχα φτάσει στο μηδέν»
- ΑΕΚ: Ποια είναι η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Γκατσίνοβιτς
- Νέα μεγάλη νίκη για τους Λέικερς (108-112), κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τους Θάντερ (101-131)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 0-2: Ιστορικό «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-136x85.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442