Εξι αγωνιστικά λεπτά κράτησε η επιστροφή του Οουεν Χάργκριβς στην αγωνιστική δράση, μετά από σχεδόν δύο χρόνια απραξίας. Ο ακριβοπληρωμένος μέσος ξεκίνησε βασικός στη σαββατιάτικη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς, αλλά αποχώρησε με πρόβλημα στο γαστροκνήμιο και τώρα αναμένεται να χρειαστεί πέντε εβδομάδες για να επανέλθει. Τουλάχιστον οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάποιο νέο πρόβλημα στα χιλιοταλαιπωρημένα γόνατά του, που ουσιαστικά τον έχουν καταστήσει… αόρατο άνθρωπο στο «Ολντ Τράφορντ» από το 2007, όταν οι «μπέμπηδες» ξόδεψαν 17 εκ. λίρες για να τον αποκτήσουν από την Μπάγερν Μονάχου.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Μακριά από τον καλό εαυτό τους έμειναν Χρήστος-Παναγιώτης Ρούτσμιος και Ραφαέλα Σπανουδάκη, κατά τη δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Με τα χρώματα της Αλβανίας θα αγωνίζεται σε επίπεδο εθνικών ομάδων ο Σταύρος Πήλιος, όπως επέλεξε ο αμυντικός της Ένωσης που συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις για τα φιλικά του Μαρτίου - Κλήθηκε και ο Στρακόσα.