Πρόστιμο στον ΠΑΟ, αθώος ο Μητρόπουλος για το… παπούτσι στο ντέρμπι
Το πρόστιμο των 20.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Παναθηναϊκός για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Τάσος Μητρόπουλος κρίθηκε αθώος, καθώς δεν αναγράφηκε το συμβάν (επέστρεψε παπούτσι προς την κερκίδα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού) στο φύλλο αγώνα, ενώ η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλλε πρόστιμα σε άλλες πέντε ΠΑΕ.
Το πρόστιμο των 20.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Παναθηναϊκός για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Τάσος Μητρόπουλος κρίθηκε αθώος, καθώς δεν αναγράφηκε το συμβάν (επέστρεψε παπούτσι προς την κερκίδα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού) στο φύλλο αγώνα, ενώ η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλλε πρόστιμα σε άλλες πέντε ΠΑΕ.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 8ης αγωνιστικής.
Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Κέρκυρα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: Απαλλάσσεται.
Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τ. Μητρόπουλο(Εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Τ.Μητρόπουλου: Κρίνει εγκαλούμενους ατιμώρητους λόγω μη αναγραφής του συμβάντος στο Φ.Α. από τον διαιτητή. (Άρθρο 11 παρ. 2 σε συνδυασμό με το άρθρο 10 παρ. 6 α, ε του ΠΚ της ΕΠΟ).
Ε) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ.
ΣΤ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της :συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ.
Ζ) ΠΑΕ Πανσερραϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της :επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 7η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά το Πρωτάθλημα Κ17 ΟΠΑΠ, 6η αγωνιστική
Α) Πανιώνιος (Κ17): Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την ομάδα Κ17 της ΠΑΕ Πανιώνιος διότι «Την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα δεν είχε προσέλθει ο Γιατρός του αγώνα. Αφού ο διαιτητής περίμενε για εύλογο χρονικό διάστημα, μετά την παρέλευση των σαράντα (40′) λεπτών αποφάσισε την οριστική ματαίωση του αγώνα» στον αγώνα Πανιώνιος-Ατρόμητος: Κρίνει ατιμώρητη την εγκαλούμενη διότι ή μη έγκαιρη προσέλευση του Ιατρού οφείλεται σε ανωτέρα βία και διατάσσει τον επαναπροσδιορισμό της διεξαγωγής του ματαιωθέντα ποδοσφαιρικού αγώνα.
* Η εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΕ skoda Ξάνθη-Παράσχος αναβλήθηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τραυματίστηκε σοβαρά ο Λανγκ της Γαλατάσαραϊ, μπαίνει αμέσως στο χειρουργείο (vids)
- «Γιγαντομαχία» Ρεάλ – Μπάγερν και ζευγάρια… φωτιά στο Champions League – Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης στους «4» (pic)
- Κόντρα στη Μπασκόνια ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη βήμα προς το πλεονέκτημα
- Χαμός στους Μπακς με Αντετοκούνμπο: Μεγάλη διαφωνία για την επιστροφή του στα παρκέ (pic)
- «Κλειδώνει» την πρόκριση στους «8» η ΑΕΚ με την Τσέλιε, να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό όνειρο ο Παναθηναϊκός
- Θάντερ – Νετς 121-92: Τρομερός Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 10η σερί νίκη για την Οκλαχόμα
- Γουόρντ: «Αν δεν είσαι εγωιστής οι… Θεοί του μπάσκετ θα στο ανταποδώσουν»
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-1-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442