Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Ερμής Αραδίππου και ΑΕ Πάφος στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στη φάση του 93' ο Μαχράντζε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η ομάδα της Αραδίππου ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες.
Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Ερμής Αραδίππου και ΑΕ Πάφος στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Πάφου ξεκίνησε πιο δυνατά και προηγήθηκε στο 25ο λεπτό, όταν ο Μπούις εκμεταλλεύθηκε το λάθος των Μαρτορέλ και Γκιλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη και πίεσαν για την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 74′, όταν ο Ζοεάνο νίκησε τον Παβλόφ από τα έντεκα βήματα.
Ο Ερμής πέρασε μπροστά στο σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Παπαθανασίου, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ιβάνοφ, γράφοντας το τελικό 2-2.
Στη φάση του 93′ ο Μαχράντζε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η ομάδα της Αραδίππου ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας