Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Europa League, επικράτησε με 3-1 την Όσιτζεκ εκτός έδρας και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τους φιλοξενούμενους που μόλις στο 6ο λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκσιτς στο 6ο λεπτό.
Παρόλα αυτά, η Ντιναμό απάντησε με τον ίδιο τρόπο, με τον Σαμίρ να φέρνει το ματς στα ίσα από την άσπρη βούλα στο 14`. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μπαντέλι διπλασίασε τα τέρματα της αντιπάλου του Δικεφάλου, με τον Μπεκιρά να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των φιλοξενουμένων με το γκολ του στις καθυστερήσεις.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.