
H Σερίνα Γουίλιαμς ανέβαλε την επιστροφή της στα κορτ
Η Σερiνα Γουίλιαμς ανέβαλε την επιστροφή της στα κορτ, εξαιτίας των ενοχλήσεων που νιώθει στο τραυματισμένο πόδι της.
Η αμερικανίδα τενίστρια είχε προγραμματίσει να σερβίρει στο τουρνουά του Λιντζ, αλλά τελικά αποφάσισε να ακυρώσει τη συμμετοχή της, καθώς ακόμα δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό της.
Το Σάββατο, μάλιστα, προπονήθηκε στην Φλόριντα, αλλά αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Να σημειώσουμε ότι η Σερίνα είχε προγραμματίσει άλλες δύο φορές να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο στα κορτ, αλλά τελικά αποσύρθηκε από τα τουρνουά του Τόκιο και του Πεκίνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιταλία: «Αυτά δεν θέλουν οι διαιτητές σχετικά με το VAR»
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Αταμάν: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη»
- Παναθηναϊκός AKTOR – Ερυθρός Αστέρας 82-74: Νίκη με ανατροπή και βήμα για την εξάδα οι «πράσινοι»
- Παρκς – Σάκκαρη 2-0: Χαμηλή… πτήση και αποκλεισμός για τη Μαρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442