Ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου είναι και με τη... βούλα από την Τετάρτη ο Μαξίμ Παρτούς, όπως ανακοίνωσε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ. Ο Γάλλος επιθετικός μέσος, υπέγραψε για τρία χρόνια, αφού πρώτα πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις.
Ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου είναι και με τη… βούλα από την Τετάρτη ο Μαξίμ Παρτούς, όπως ανακοίνωσε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ.
«Ολοκληρώθηκαν σήμερα με απόλυτη επιτυχία οι ιατρικές εξετάσεις του Μαξίμ Παρτούς. Κατόπιν αυτού, ανακοινώνεται και τυπικά η απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μαξίμ Παρτούς (Maxime Partouche).
Ο Μαξίμ, όπως είναι ήδη γνωστό, έχει υπογράψει από την προηγούμενη εβδομάδα συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών με τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.
Εξαλλου, ο προπονητής του Πανιωνίου Μίκαελ Στόρε θα παραχωρήσει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή το μεσημέρι στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.
Στον αγώνα της Κυριακής θα λειτουργήσουν κανονικά τα τουρνικέ στις θύρες που θα ανοίξουν για το φίλαθλο κοινό.
Η ΠΑΕ Πανιώνιος ζητάει από τους φιλάθλους της ομάδας να δείξουν την απαιτούμενη κατανόηση και να προσέλθουν στο γήπεδο το νωρίτερο, για να διευκολύνουν την ομαλή είσοδο σε αυτό.
Όσοι προσέλθουν στα εκδοτήρια μια ώρα πρίν την έναρξη του αγώνα και μετά, θα πρέπει να γνωρίζουν οτι θα χάσουν την έναρξη και ενδεχομένως και όλο το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.
Οι θύρες 2, 3, 4, 5, 6, 7 θα είναι ανοιχτές για τους φιλάθλους του Πανιωνίου ενώ η Θύρα 8 θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των φιλάθλων του Άρη (η Π.Α.Ε Άρης έχει παραλάβει 500 εισιτήρια για την θύρα αυτή).
Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας των Θυρών 2, 3, 4, 5, 6, 7 θα χρησιμοποιήσουν κανονικά τα Διαρκείας τους για την είσοδό τους, στις αντίστοιχες θύρες που έχουν αγοράσει τα Διαρκείας τους.
Τα παιδικά Εισιτήρια Διαρκείας της θύρας 2 (25€) θα έχουν πρόσβαση μόνο από ενα συγκεκριμένο τουρνικέ της θύρας 2.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.