Στα 38 του χρόνια ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα έχει ακόμη διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Παναχαϊκή. Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον έμπειρο Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος μάλιστα έκανε την Πέμπτη και την πρώτη του προπόνηση.
Στα 38 του χρόνια ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα έχει ακόμη διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Παναχαϊκή.
Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον έμπειρο Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος μάλιστα έκανε την Πέμπτη και την πρώτη του προπόνηση.
«H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.
Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς και το απόγευμα θα συμμετάσχει στην απογευματινή προπόνηση στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Η επίσημη παρουσίαση του παίχτη θα γίνει την Δευτέρα 23/08/2010 στις 12.00 μ.μ. στην αίθουσα τύπου της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή», αναφέρει η ανακοίνωση.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.