Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ο Μάρκος Παγδατής προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του διεθνούς τουρνουά τένις «Legg Mason Tennis Classic», που διεξάγεται στην Ουάσινγκτον. Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου, ο Κύπριος πρωταθλητής τα βρήκε «σκούρα», αλλά επικράτησε με 2-0 σετ του Αργεντινού, Οράσιο Σέμπαλος και συνεχίζει την πορεία του στην διοργάνωση. Επόμενος αντίπαλος του Παγδατή θα είναι ο Ουκρανός Μαρτσένκο.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.