Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ιταλικής εφημερίδας «Tuttosport» ο Παναγιώτης Ταχτσίδης συμφώνησε στη παραχώρησή του από την Τζένοα στο Τορίνο. Να σημειώσουμε ότι ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του σε μια τέτοια μετακίνηση, προφανώς επειδή η ομάδα του Τορίνου αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία. Φαίνεται όμως ότι οι άνθρωποι της Τζένοα έπεισαν τον νεαρό άσο τονίζοντας του ότι στην Τορίνο θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Η παραχώρησή του θα ολοκληρωθεί στα τέλη του μηνός.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.