«Κόλλησε» στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης ο ΠΑΟΚ
Ταλαιπωρία περίμενε τον ΠΑΟΚ στο ταξίδι της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη. Η «ασπρόμαυρη» αποστολή έμεινε καθηλωμένη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης λόγω βλάβης του αεροσκάφους στο οποίο θα επιβιβάζετο και τελικά η άφιξή της αναμένεται μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
Ταλαιπωρία περίμενε τον ΠΑΟΚ στο ταξίδι της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη. Η «ασπρόμαυρη» αποστολή έμεινε καθηλωμένη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης λόγω βλάβης του αεροσκάφους στο οποίο θα επιβιβάζετο και τελικά η άφιξή της αναμένεται μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
Η αποστολή έφτασε στο αεροδρόμιο στη μία το μεσημέρι της Τετάρτης και ενώ η ομάδα είχε κάνει νωρίτερα χαλάρωμα στο αθλητικό κέντρο του Μπαντ Μπρικενάου. Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 15:00, ωστόσο το αεροπλάνο που είχε φτάσει από την Ελλάδα παρουσίασε βλάβη, η οποία δεν έγινε δυνατό να επιδιορθωθεί και η αεροπορική αεροπορία όρισε άλλο αεροπλάνο για να πραγματοποιήσει την πτήση.
Έτσι, αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, η αποστολή θα αναχωρήσει στις 21:30, κάτι περισσότερο από έξι ώρες αργότερα από την προγραμματισμένη αναχώρηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442