Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Κατά της ιδιωτικοποίησης ΑΤΕ και TT τάσσεται η ΑΔΕΔΥ

Κατά της ιδιωτικοποίησης ΑΤΕ και TT τάσσεται η ΑΔΕΔΥ

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού, ώστε να μην ιδιωτικοποιηθούν η ΑΤΕbank και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ζητά η ΑΔΕΔΥ, τονίζοντας την ανάγκη δημιουργίας ενός κρατικού πυλώνα τραπεζών. Απολύτα επιτυχημένη η απεργία στο ΤΤ, όπως αναφέρει ο Σύλλογος των εργαζομένων.

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού, ώστε να μην ιδιωτικοποιηθούν η ΑΤΕbank
και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ζητά η ΑΔΕΔΥ, τονίζοντας την ανάγκη
δημιουργίας ενός κρατικού πυλώνα τραπεζών.

Εν τω μεταξύ, απόλυτα επιτυχημένη ήταν η απεργία των εργαζομένων στο ΤΤ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου των εργαζομένων.

Το προεδρείο του Συλλόγου μαζί με εκπροσώπους της ΟΤΟΕ, ζήτησε συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών ώστε να του επιδοθεί υπόμνημα με τις θέσεις του.

«Το αίτημα δυστυχώς δεν έγινε αποδεκτό και το υπόμνημα παρέλαβε ο γγ του υπουργείου κ. Πλασκοβίτης, ο οποίος δήλωσε ότι το Οικονομικό Επιτελείο δεν έχει διαμορφωμένη θέση για το Τραπεζικό Σύστημα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο