Να απογραφούμε, αλλά όχι ως δημόσιοι υπάλληλοι, διευκρινίζουν οι δικαστικοί
Διευκρινίσεις για το θέμα της απογραφής των δικαστικών έδωσε μέσω του ΒΗΜΑ 99,5 ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαρ.Αθανασίου. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι οι δικαστικοί δεν αρνούνται την απογραφή, ωστόσο, ζητούν να απογραφούν για αυτό που πραγματικά είναι.
Διευκρινίσεις για το θέμα της απογραφής των δικαστικών έδωσε μέσω του
ΒΗΜΑ 99,5 ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαρ.Αθανασίου.
Ο
ίδιος ξεκαθάρισε ότι οι δικαστικοί λειτουργοί δεν αρνούνται την απογραφή, ωστόσο,
ζητούν να απογραφούν για αυτό που πραγματικά είναι.
Ο κ. Αθανασίου εξήγησε ότι στη φόρμα που έχουν στη διάθεσή τους οι δικαστικοί λειτουργεί με την ένδειξη «εργασιακή σχέση», δεν υπάρχει η κατηγορία για κρατικούς λειτουργούς, στην οποία θα μπορούσαν να ενταχθούν οι δικαστικοί λειτουργοί.
Ο πρόεδρος της Ένωσης σημείωσε ακόμα ότι οι δικαστικοί έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση και αναμένουν εξελίξεις στην υπόθεση.
«Έως ότου μπει στην ειδική φόρμα η ένδειξη ‘κρατικοί λειτουργοί’ συνιστούμε στα μέλη μας να μην απογραφούν» δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας λίγο αργότερα στο Mega.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)



















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442