Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο Λίνας Κλέιζα αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως τόνισε
με δηλώσεις του ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. «Θέλω να αποδείξω την
αξία μου με την επιστροφή στο ΝΒΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε
πως η θητεία του στην Ελλάδα ήταν εξαιρετική.
Ο Λίνας Κλέιζα αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως τόνισε με δηλώσεις του ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. «Θέλω να αποδείξω την αξία μου με την επιστροφή στο ΝΒΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως η θητεία του στην Ελλάδα ήταν εξαιρετική.
Για τη νέα του ομάδα:
«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Το Ντένβερ είχε 7 μέρες για να ματσάρει την προσφορά, αλλά δεν το έκανε. Το Τορόντο είναι μια εξαιρετική πόλη, διαθέτει μια εξίσου εξαιρετική και νεανική ομάδα, που αναμειγνύει πολλές μπασκετικές σχολές κι ελπίζω να καταφέρω να προσαρμοστώ κι εγώ στην ομάδα».
Για το αν περιμένει οι Νάγκετς να ισοφαρίσουν την προσφορά των Τορόντο Ράπτορς:
«Όχι δεν θέλω να το κάνουν. Επιθυμώ να παραμείνω εδώ. Ο Κρις (σ.σ.: Μπος) έφυγε αλλά έχουμε καλούς νεαρούς παίκτες και πολλούς ευρωπαίους. Υπάρχουν πολλές μπασκετικές σχολές εδώ κι ελπίζω να καταφέρω να προσαρμοστώ».
Για το αν είχε άλλες προτάσεις:
«Μίλησα με κάποιες ομάδες. Είχα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά επιθυμούσα τα τελευταία δυο χρόνια να έρθω στο Τορόντο».
Για τη θητεία του σε Ελλάδα και Ολυμπιακό:
«Αισθάνομαι καλά που επέστρεψα. Πέρασα έναν πολύ ωραίο χρόνο στην Ελλάδα. Για μένα σημασία έχει το παιχνίδι κι όχι το αν είσαι NBAer ή όχι. Δεν είχα και πολύ χρόνο συμμετοχής και ήθελα να αποδείξω τις ικανότητές μου. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην πρόταση του Ολυμπιακού. Ήταν ενδιαφέρουσα εμπειρία και ήμουν και κοντά στο σπίτι μου».
Για την αποχώρηση του Μπος και το αν θα είναι ο ίδιος ο νέος ηγέτης:
«Αφήνει μεγάλο κενό ο Μπος όμως η ομάδα έχει παίκτες που μπορούν να καλύψουν επάξια το κενό του και δεν ξέρω ποιους ακόμα θα πάρουν για να ενισχυθούμε».
Για την επιστροφή του στο ΝΒΑ:
«Βελτίωσα το inside game μου. Όλοι με ήξεραν εδώ ως σουτέρ, όμως βελτιώθηκα και σε αυτόν τον τομέα. Για αυτό και γύρισα, όχι για τα χρήματα, αλλά για να αποδείξω την αξία μου.
»Το ότι έχω παραπάνω εμπειρία από κάποιους νεαρούς παίκτες, δεν σημαίνει ότι θα είμαι κι ο ηγέτης της ομάδας. Τίποτα δεν μου παραχωρήθηκε χωρίς να μοχθήσω για αυτό σε όλη μου την καριέρα και αυτό θα κάνω και τώρα. Θα παλέψω. Για αυτό άλλωστε είμαστε και στο καμπ. Όλοι περιμένουν τη σειρά τους».
Για τον προπονητή του:
«Ο Τζέι Τριάνο είναι εξαιρετικός προπονητής. Είχαμε… φαγωθεί κάποιες φορές όταν παίζαμε αντίπαλοι. Εγώ έκανα τα δικά μου κι αυτός υπερασπιζόταν τους παίκτες του. Είχε πλάκα»!
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, νίκησε 24-7 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρέσια για το Champions League.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά με καταγγελία της την τιμωρία των Γιώργου Μπαρτζώκα και Εβάν Φουρνιέ για όσα έγιναν στο πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο νίκες στη φάση των «16» του Champions League και οι οπαδοί της Βασίλισσας που ταξίδεψαν για τη ρεβάνς είχαν διάθεση για καζούρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα…
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας