«Πέρασα ωραία στην Ελλάδα, αλλά…» δήλωσε ο Κλέιζα
Ο Λίνας Κλέιζα αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως τόνισε
με δηλώσεις του ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. «Θέλω να αποδείξω την
αξία μου με την επιστροφή στο ΝΒΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε
πως η θητεία του στην Ελλάδα ήταν εξαιρετική.
Ο Λίνας Κλέιζα αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως τόνισε με δηλώσεις του ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. «Θέλω να αποδείξω την αξία μου με την επιστροφή στο ΝΒΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως η θητεία του στην Ελλάδα ήταν εξαιρετική.
Για τη νέα του ομάδα:
«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Το Ντένβερ είχε 7 μέρες για να ματσάρει την προσφορά, αλλά δεν το έκανε. Το Τορόντο είναι μια εξαιρετική πόλη, διαθέτει μια εξίσου εξαιρετική και νεανική ομάδα, που αναμειγνύει πολλές μπασκετικές σχολές κι ελπίζω να καταφέρω να προσαρμοστώ κι εγώ στην ομάδα».
Για το αν περιμένει οι Νάγκετς να ισοφαρίσουν την προσφορά των Τορόντο Ράπτορς:
«Όχι δεν θέλω να το κάνουν. Επιθυμώ να παραμείνω εδώ. Ο Κρις (σ.σ.: Μπος) έφυγε αλλά έχουμε καλούς νεαρούς παίκτες και πολλούς ευρωπαίους. Υπάρχουν πολλές μπασκετικές σχολές εδώ κι ελπίζω να καταφέρω να προσαρμοστώ».
Για το αν είχε άλλες προτάσεις:
«Μίλησα με κάποιες ομάδες. Είχα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά επιθυμούσα τα τελευταία δυο χρόνια να έρθω στο Τορόντο».
Για τη θητεία του σε Ελλάδα και Ολυμπιακό:
«Αισθάνομαι καλά που επέστρεψα. Πέρασα έναν πολύ ωραίο χρόνο στην Ελλάδα. Για μένα σημασία έχει το παιχνίδι κι όχι το αν είσαι NBAer ή όχι. Δεν είχα και πολύ χρόνο συμμετοχής και ήθελα να αποδείξω τις ικανότητές μου. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην πρόταση του Ολυμπιακού. Ήταν ενδιαφέρουσα εμπειρία και ήμουν και κοντά στο σπίτι μου».
Για την αποχώρηση του Μπος και το αν θα είναι ο ίδιος ο νέος ηγέτης:
«Αφήνει μεγάλο κενό ο Μπος όμως η ομάδα έχει παίκτες που μπορούν να καλύψουν επάξια το κενό του και δεν ξέρω ποιους ακόμα θα πάρουν για να ενισχυθούμε».
Για την επιστροφή του στο ΝΒΑ:
«Βελτίωσα το inside game μου. Όλοι με ήξεραν εδώ ως σουτέρ, όμως βελτιώθηκα και σε αυτόν τον τομέα. Για αυτό και γύρισα, όχι για τα χρήματα, αλλά για να αποδείξω την αξία μου.
»Το ότι έχω παραπάνω εμπειρία από κάποιους νεαρούς παίκτες, δεν σημαίνει ότι θα είμαι κι ο ηγέτης της ομάδας. Τίποτα δεν μου παραχωρήθηκε χωρίς να μοχθήσω για αυτό σε όλη μου την καριέρα και αυτό θα κάνω και τώρα. Θα παλέψω. Για αυτό άλλωστε είμαστε και στο καμπ. Όλοι περιμένουν τη σειρά τους».
Για τον προπονητή του:
«Ο Τζέι Τριάνο είναι εξαιρετικός προπονητής. Είχαμε… φαγωθεί κάποιες φορές όταν παίζαμε αντίπαλοι. Εγώ έκανα τα δικά μου κι αυτός υπερασπιζόταν τους παίκτες του. Είχε πλάκα»!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)






















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442