Αύξηση, λόγω ΦΠΑ, της τιμής των διοδίων στην Αττική Οδό
Η αύξηση του ΦΠΑ από 19% σε 23% από την 1η Ιουλίου 2010 οδηγεί σε
αυξήσεις στις τιμές των διοδίων της Αττικής Οδού, για πρώτη φορά από το
2006. Αύξηση και για τα φορτηγά που διέρχονται από την Κοινοπραξία Ολύμπια Οδός ΑΕ.
Η αύξηση του ΦΠΑ από 19% σε 23% από την 1η Ιουλίου 2010 οδηγεί σε αυξήσεις στις τιμές των διοδίων της Αττικής Οδού, για πρώτη φορά από το 2006.
Οι νέες τιμές που θα ισχύουν από την 1η Ιουλίου για τους οδηγούς που πληρώνουν με μετρητά, είναι οι εξής:
Μοτοσικλέτες: Από 1,30 ευρώ σε 1,40 ευρώ
ΙΧ: Από 2,70 ευρώ σε 2,80 ευρώ
Μικρά και μεσαία φορτηγά και λεωφορεία: Από 6,70 ευρώ σε 7,00 ευρώ
Μεγάλα φορτηγά: Από 10,80 ευρώ σε 11,20 ευρώ.
Παράλληλα αναπροσαρμόζονται και οι τιμές που ισχύουν για τα συνδρομητικά προγράμματα. Οι νέες τιμές των συνδρομητικών προγραμμάτων του e-PASS που θα ισχύσουν από 1ης Ιουλίου για τα ΙΧ διαμορφώνονται για το βασικό πρόγραμμα Express σε 2,52 ευρώ ανά διέλευση.
Περαιτέρω, οι κλιμακωτές τιμές των προγραμμάτων Friendly και Business θα διαμορφωθούν σε 2,52 ευρώ, 2,24 ευρώ και 1,96 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό των διελεύσεων.
Στο πρόγραμμα Bonus διατηρείται η δυνατότητα των 15 δωρεάν διελεύσεων εντός εκάστου ημερολογιακού μήνα.
Εξάλλου, από την 1η Ιουλίου αυξάνεται και η τιμή διέλευσης των φορτηγών από τα διόδια που διαχειρίζεται η κοινοπραξία Ολυμπία Οδός ΑΕ, λόγω της αύξησης του συντελεστή του ΦΠΑ, ενώ η τιμή για τα δίκυκλα και για τα ΙΧ θα παραμείνει σταθερή.
Συγκεκριμένα, για τα οχήματα με 2-3 άξονες, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μέτρα, η τιμή διαμορφώνεται σε 7,40 ευρώ από 7,30, ενώ για τα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μέτρα θα ανέλθει σε 10,40 από 10,30 ευρώ.
Για τα δίκυκλα και για τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος έως 2,20 μέτρα, η τιμή θα παραμείνει στα 2,00 και 2,90 ευρώ αντίστοιχα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας