Διαψεύδει το υπουργείο Υποδομών τα περί ηλεκτρονικών διοδίων σε αστικά κέντρα
Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων διαψεύδει τα περί
κατασκευής της εξωτερικής περιφερειακής οδού της Θεσσαλονίκης με
παραχώρηση και επιβολής ηλεκτρονικών διοδίων στα αστικά κέντρα της
Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων διαψεύδει τα περί κατασκευής της εξωτερικής περιφερειακής οδού της Θεσσαλονίκης με παραχώρηση και επιβολής ηλεκτρονικών διοδίων στα αστικά κέντρα της Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας ουδέποτε έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για το θέμα αυτό.
Πρόστιθεται μάλιστα πως ο Υπουργός σε σημερινή ομιλία του τόνισε ότι «η Εξωτερική Περιφερειακή Οδός της Θεσσαλονίκης, θα χρηματοδοτηθεί με εθνικούς και κοινοτικούς πόρους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442