Στην τρίτη μεταγραφική κίνησή της ενόψει της νέας σεζόν προχώρησε η Ντιναμό Κιέβου, καθώς, μετά τους Γκόραν Ποπόφ και Φακούντο Μπερτόλιο, η διοίκηση του ουκρανικού συλλόγου ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου Αντρέ Φελίπε από τη Σάντος για πέντε χρόνια. Ο 19χρονος επιθετικός βοήθησε τη Σάντος να κατακτήσει το πρωτάθλημα Παουλίστα στο πρώτο μέρος της περυσινής σεζόν.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.