Τον πρώην ειδικό γραμματέα του υπουργείου Απασχόλησης καλεί ο ειδικός ανακριτής
Σε απολογία καλείται από τον εφέτη ειδικό ανακριτή Γ.Λέκκα ο πρώην ειδικός γραμματέας του υπουργείου Απασχόλησης, Ευγένιος Παπαδόπουλος σχετικά με την υπόθεση του δομημένου ομολόγου των 280 εκατομμυρίων ευρώ, που φέρεται να κατέληξε υπερτιμολογημένο στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΕΑΔΥ) και άλλα τρία ασφαλιστικά ταμεία.
Σε απολογία καλείται από τον εφέτη ειδικό ανακριτή Γ.Λέκκα ο πρώην ειδικός γραμματέας του υπουργείου Απασχόλησης, Ευγένιος Παπαδόπουλος, σχετικά με την υπόθεση του δομημένου ομολόγου των 280 εκατομμυρίων ευρώ, που φέρεται να κατέληξε υπερτιμολογημένο στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΕΑΔΥ) και άλλα τρία ασφαλιστικά ταμεία.
Το όνομά του ενεπλάκη στην υπόθεση μετά τις καταθέσεις του πρώην προέδρου του ΤΕΑΔΥ Αγάπιου Σημαιοφορίδη και της πρώην γενικής διευθύντριας του Ταμείου Παναγιώτας Καραδήμα.
Ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι το επίμαχο διάστημα του Σεπτεμβρίου του 2006 ασχολείτο με αυξημένες υποχρεώσεις για τις εκδηλώσεις της 71ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα