Στην ακύρωση της προγραμματισμένης για την Παρασκευή επίσκεψής του στην Τουρκία, όπου θα είχε συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του για θέματα παράνομης μετανάστευσης προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά το μπαράζ παρενοχλήσεων σε ελληνικά εναέρια μέσα της FRONTEX.
Στην ακύρωση της προγραμματισμένης για την Παρασκευή επίσκεψής του στην Τουρκία, όπου θα είχε συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του για θέματα παράνομης μετανάστευσης προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε να ακυρώσει το ταξίδι του, μετά το μπαράζ τουρκικών παρενοχλήσεων σε ελληνικά εναέρια μέσα του λιμενικού σώματος που έχουν ενταχθεί στη δύναμη της FRONTEX.
Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν ότι κρίθηκε πως οι συνθήκες για την επίσκεψη του Μ.Χρυσοχοΐδη στην Τουρκία δεν είναι ώριμες και η συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του για τα θέματα της παράνομης μετανάστευσης θα πραγματοποιηθεί στο μέλλον.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα