Η σχέση της οικογένειας Λαφαζάνη με το κρασί ξεκινά το 1946 με κύρια
ασχολία το εμπόριο, ενώ στο τέλος της δεκαετίας του 1950 ιδρύεται το
πρώτο οινοποιείο της οικογένειας στη Μαγούλα Αττικής.
Σήμερα λειτουργεί στις Αρχαίες Κλεωνές Νεμέας ένα υπερσύγχρονο οινοποιείο και, γύρω από αυτό, ο ιδιόκτητος αμπελώνας έκτασης 100 στρεμμάτων. Κύρια ποικιλία είναι το Αγιωργίτικο, το οποίο καλλιεργείται με βιολογικό τρόπο. Η οικογένεια Λαφαζάνη συνεργάζεται με ένα μεγάλο αριθμό αμπελουργών, καλλιεργώντας έτσι μια έκταση 2000 στρεμμάτων, παράγοντας έτσι σταφύλια συγκεκριμένων προδιαγραφών. Η επιτυχημένησυνεργασίαέχει δημιουργήσει κρασιά μεμία σωστή σχέση ποιότητας και τιμής. Οι εγκαταστάσεις του οινοποιείου έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9002 και τα προϊόντα της με το πρότυπο ασφαλείας τροφίμων HACCP DS 3027.