Στην Ισπανία με την φανέλα της Σαραγόσα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νέλσον Σουάζο. Ο 28χρονος Χιλιανός διεθνής φορ, πρώτος σκόρερ στα προκριματικά του Μουντιάλ της Νότιας Αμερικής με δέκα γκολ, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, αφού η ισπανική ομάδα δαπάνησε δέκα εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του από την μεξικάνικη Μοντερέι.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.
Η Μπάγερν δεν «χαρίστηκε» στην Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη (1-0) την οποία έστειλε σε τελικό παραμονής την τελευταία αγωνιστική για το αν θα διεκδικήσει την παραμονή της μέσω μπαράζ ή, θα υποβιβαστεί.