Ήττα από την Παρτιζάν για τον Ολυμπιακό και επιστροφή στην Ελλάδα
Την ήττα με 9-6 από την οικοδέσποινα Παρτιζάν Βελιγραδίου γνώρισε ο Ολυμπιακός στον τελευταίο του αγώνα για το διεθνές τουρνουά «Legends of Partizan». Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι κατέλαβαν την τέταρτη θέση στη διοργάνωση, είχαν τη δυνατότητα να παίξουν τρεις δυνατούς αγώνες, σε μια φάση όπου έχουν μείνει πίσω στην προετοιμασία τους από πλευράς φυσικής κατάστασης, με δεδομένο ότι το κολυμβητήριο του Πειραιά παρέμενε κλειστό μέχρι πρόσφατα.
Την ήττα με 9-6 από την οικοδέσποινα Παρτιζάν Βελιγραδίου γνώρισε ο Ολυμπιακός στον τελευταίο του αγώνα για το διεθνές τουρνουά «Legends of Partizan».
Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι κατέλαβαν την τέταρτη θέση στη διοργάνωση, είχαν τη δυνατότητα να παίξουν τρεις δυνατούς αγώνες, σε μια φάση όπου έχουν μείνει πίσω στην προετοιμασία τους από πλευράς φυσικής κατάστασης, με δεδομένο ότι το κολυμβητήριο του Πειραιά παρέμενε κλειστό μέχρι πρόσφατα.
Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιστρέφουν τη Δευτέραστον Πειραιά, έχοντας αποκομίσει σημαντικά οφέλη από τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, όπου αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιώργο Αφρουδάκη και τον Αντρια Κομάντινα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.