Θετικές συστάσεις από την Deutsche Bank για τις ελληνικές τράπεζες
Προς τα πάνω αναθεώρησε τις τιμές-στόχους για τις μετοχές των ελληνικών τραπεζών η Deutsche Bank, καθώς εκτιμά ότι τα καθαρά έσοδα από τόκους θα ανακάμψουν, όπως και τα κέρδη από συναλλαγές και τα κρατικά ομόλογα.
27
Προς τα πάνω αναθεώρησε τις τιμές-στόχους για τις μετοχές των ελληνικών τραπεζών η Deutsche Bank, καθώς εκτιμά ότι τα καθαρά έσοδα από τόκους θα ανακάμψουν, όπως και τα κέρδη από συναλλαγές και τα κρατικά ομόλογα.
Η DB αύξησε την τιμή-στόχο για την Εθνική Τράπεζα στα 24,5 από 22 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση αγοράς, αύξησε για τηn Eurobank στα 7 από 6 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση πώλησης kai αύξησε στα 10,9 την-τιμή στόχο για την Alpha Bank, διατηρώντας τη σύσταση αγοράς.
Για την Τράπεζα Κύπρου η νέα τιμή-στόχος είναι τα 4,2 ευρώ 3,7 ευρώ (διατηρεί τη σύσταση διακράτησης), για την Marfin Popular διατηρεί τη σύσταση διακράτησης και αυξάνει την τιμή-στόχο στα 2,60 από 2,30 ευρώ και δίνει τιμή-στόχο το 1,2 ευρώ από 70 λεπτά για την ΑΤΕ Bank, συστήνοντας εκ νέου πώληση.
Οι αναλυτές της DB αναθεώρησαν και τις εκτιμήσεις τους για τα κέρδη ανά μετοχή.
Για την Εθνική δεν έκαναν αλλαγές και αναμένοουν κέρδη 1,9 ευρώ/μετοχή το 2009.
Για την Eurobank περιμένει 0,40 ευρώ/μετοχή, έναντι 0,47 που ήταν η προηγούμενη εκτίμηση, διατηρεί την εκτίμηση για κέρδη 0,60 ευρώ για την Alpha Bank, όπως και τα 0,39 ευρώ για την Τράπεζα Κύπρου και τα 0,17 ευρώ για την Marfin και αυξάνει στα 0,02 ευρώ την εκτίμηση για τα κέρδη της ΑΤΕ, έναντι προηγούμενης εκτίμησης για ζημία 0,10 ευρώ/μετοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
- Μαρούσι: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δημοσιογραφικό όμιλο
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442