Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2026
weather-icon 21o
ps. post
scriptum

Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;

Ο Μάσα βιάζεται να γυρίσει στους αγώνες της Formula 1

Ο Μάσα βιάζεται να γυρίσει στους αγώνες της Formula 1

Ο «εφιάλτης» πέρασε και ο άτυχος πιλότος της Formula 1, Φελίπε Μάσα, έφτασε στο σπίτι του στο Σάο Πάολο, όπου θα συνεχίσει την αποθεραπεία του, ύστερα από το σοβαρό ατύχημα που είχε στο Γκραν Πρι της Βουδαπέστης. Ο Βραζιλιάνος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ferrari, τόνισε: «Θυμάμαι μόνο ότι με χτύπησε μια σούστα του Μπαρικέλο, μετά... κενό και μετά το νοσοκομείο. Ελπίζω σύντομα να οδηγήσω και πάλι τη Ferrari». Συμμετοχή... χρυσάφι για τον Σουμάχερ.

102

Ο «εφιάλτης» πέρασε και ο άτυχος πιλότος της Formula 1, Φελίπε Μάσα, έφτασε στο σπίτι του στο Σάο Πάολο, όπου θα συνεχίσει την αποθεραπεία του, ύστερα από το σοβαρό ατύχημα που είχε στο Γκραν Πρι της Βουδαπέστης.

Ο Βραζιλιάνος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ferrari, τόνισε: «Πολλά πράγματα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Θέλω να επιστρέψω στην καθημερινή ζωή μου και να καταφέρω να αγωνιστώ ξανά στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

»Το μόνο που θυμάμαι από το ατύχημα είναι ότι οδηγούσα πίσω από τον Μπαρικέλο, με χτύπησε μια σούστα από το μονοθέσιό του, μετά ήρθε το… κενόκαι έπειτα ότι βρισκόμουν στο νοσοκομείο δύο ημέρες μετά» και συμπλήρωσε:

«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα και ελπίζω να ανακάμψω σύντομα και να βρεθώ πίσω από το τιμόνι της Ferrari. Ευχαριστώ τον Θεό, όλους τους γιατρούς και την οικογένειά μου που είναι πολύ σημαντική για εμένα».

Όσο για τον Μίκαελ Σουμάχερ που πήρε προσωρινά τη θέση του στη Ferrari είπε: «Ήταν η καλύτερη επιλογή. Είναι φανταστικός, μου έχει δώσει άπειρες συμβουλές και φυσικά εγώ δεν έχω να τον συμβουλέψω τίποτα. Ξέρει να οδηγεί και κυρίως ξέρει να κερδίζει».

Έπειτα από εννέα μέρες νοσηλείας σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, ο Μάσα μετέβη στην πατρίδα του με ιδιωτικό αεροσκάφος, καθώς, μετά το ατύχημα που είχε στις 25 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών για το γκραν πρι, που διεξήχθη στην ουγγρική πρωτεύουσα, ο Βραζιλιάνος υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο κεφάλι.

Συμμετοχή… χρυσάφι

Η επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ στην Formula 1 θα πληρωθεί με… χρυσάφι. H Ferrari θα πληρώνει με 1.000.000 ευρώ τη συμμετοχή του Γερμανού πιλότου σε κάθε grand prix, ενώ το εν λόγω ποσό θα διπλασιάζεται σε κάθε νίκη που θα πετυχαίνει ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι σε περίπτωση νίκης ο τραπεζικός λογαριασμός του Μίκαελ Σουμάχερ θα αυξάνεται κατά 2.000.000 ευρώ.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε προγραμματίσει το Σαββατοκύριακο να συμμετάσχει σε αγώνα Superbike, αλλά τελικά την ακύρωσε καθώς προετοιμάζεται για το grand prix της Βαλένθια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2026
Απόρρητο