Σε περιπέτειες η Σάντερλαντ μετά την ήττα της από την Πόρτσμουθ
Η Πόρτσμουθ επιβλήθηκε 3-1 της Σάντερλαντ στο «Φράτον Παρκ» και έφτασε τους 41 βαθμούς σε 37 αγώνες της premier league. Σε περιπέτειες όσον αφορά στην παραμονή τους μπήκαν οι «μαύρες γάτες», παρότι προηγήθηκαν με τον Τζόουνς στο 59.
Η Πόρτσμουθ επιβλήθηκε 3-1 της Σάντερλαντ στο «Φράτον Παρκ» και έφτασε τους 41 βαθμούς σε 37 αγώνες της premier league. Σε περιπέτειες όσον αφορά στην παραμονή τους μπήκαν οι «μαύρες γάτες» που αν και προηγήθηκαν με τον Τζόουνς στο 59, στη συνέχεια δέχτηκαν γκολ από τον Ουτάκα στο 60 και ουσιαστικά όλα κρίθηκαν μετά το αυτογκόλ του Μπάρντσλι στο 68. Ο Τραορέ στο 88ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ για την Πόρτσμουθ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι η αναμέτρηση με τη Μονακό θα έχει χαρακτήρα «τελικού» για τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in, ενώ μίλησε και για την πορεία του Ολυμπιακού στη regular season.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αντιδράει στους ορισμούς από την ΚΕΔ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.