Ο Μάγκατ εγκαταλείπει τη Βόλφσμπουργκ για χάρη της Σάλκε
Την απόφασή του να εγκαταλείψει τη Βόλφσμπουργκ άμα τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου για χάρη της Σάλε ανακοίνωσε την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου ο Φέλιξ Μάγκατ. «Έχω καλούς λόγους για αυτήν την απόφασή μου» εξήγησε ο Γερμανός τεχνικός.
Την απόφασή του να εγκαταλείψει τη Βόλφσμπουργκ άμα τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου για χάρη της Σάλε ανακοίνωσε την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου ο Φέλιξ Μάγκατ.
«Έχω καλούς λόγους για αυτήν την απόφασή μου» εξήγησε ο Γερμανός τεχνικός.
«Από την αρχή, κοινός στόχος για εμένα και τη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ ήταν να οδηγήσουμε την ομάδα στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος. Κανείς, ούτε εγώ ο ίδιος, θα μπορούσα να το φανταστώ αυτό πριν δύο χρόνια» συμπλήρωσε ο Μάγκατ, ο οποίος οδηγεί τους «λύκους» στην κατάκτηση της bundesliga.
Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης με τρεις βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου, ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.
Ο Μάγκατ θα πάρει στη Σάλκε την θέση του Φρέντ Ρούτεν, ο οποίος απολύθηκε στα μέσα του περασμένου Μαρτίου.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Τι Τζέι Σορτς μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μονακό για τα play-in αναφέροντας πως δεν έχουν σημασία όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά μόνο το μέλλον.
Δέκα μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ίντερ, ο Κριστιάν Κίβου είναι έτοιμος να καταρρίψει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Αρμάντο Καστελάτσι – Η ατάκα α λα Μουρίνιο που τον έκανε… Special Κίβου.