«Θα τα πούμε μετά τα πλέι – οφ» είπε ο Βαρδινογιάννης
Μετά τη σύσκεψη των μετόχων που διήρκεσε δύο ώρες, ολοκληρώθηκε και το Δ.Σ. της ομάδας, το οποίο διήρκεσε επίσης δύο ώρες, στο τέλος του οποίου ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Πατέρας, απέφυγε να κάνει δηλώσεις, ενώ αντ αυτού μίλησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.
Μετά τη σύσκεψη των μετόχων που διήρκεσε δύο ώρες, ολοκληρώθηκε και το Δ.Σ. της ομάδας, το οποίο διήρκεσε επίσης δύο ώρες, στο τέλος του οποίου ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Πατέρας, απέφυγε να κάνει δηλώσεις, ενώ αντ αυτού μίλησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.
Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» τόνισε ότι οι τελικές αποφάσεις για το μπάτζετ θα παρθούν προς το τέλος των play-off, ενώ όσον αφορά στην εισήγηση του Βγενόπουλου για το θέμα του γηπέδου, εμφανίστηκε ουσιαστικά πιο συγκαταβατικός λέγοντας από τη μία πως η πρόταση του θα συζητηθεί, αλλά από την άλλη τόνισε πως αν πάρουν τις απαραίτητες εγγυήσεις από τον Δήμο, είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν με τις εργασίες της κατασκευής του γηπέδου στον Βοτανικό.
«Εγινε ένα σημαντικό Δ.Σ. σήμερα (σ.σ. Τετάρτη), ειπώθηκαν πολλά πράγματα ενώ προηγήθηκε μία σύσκεψη των μετόχων και υπήρξε συμφωνία σε πολλά πράγματα. Ο κ. Βγενόπουλος έκανε μία σημαντική τοποθέτηση στην σύσκεψη όσον αφορά στο γήπεδο.
»Από την άλλη, είναι δεδομένο ότι σαν Παναθηναϊκός χρειαζόμαστε να πάρουμε εγγυήσεις από τον Δήμο προκειμένου να προχωρήσουμε στην κατασκευή του γηπέδου.
»Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα μπορέσουμε να πάρουμε τις εγγυήσεις που χρειαζόμαστε και να προχωρήσουμε στην κατασκευή του γηπέδου».
Για το θέμα του μπάτζετ, είπε πως «έγιναν κάποιες συζητήσεις, αλλά αυτό που αποφασίστηκε είναι ότι θα ξανασυζητηθεί το θέμα στο επόμενο Δ.Σ. που θα γίνει προς το τέλος ή μετά το τέλος των play off, αφού πρώτα ακούσουμε τις σχετικές εισηγήσεις του κ. Αντωνίου και του κ. Τεν Κάτε.
»Φέτος δυστυχώς ο Παναθηναϊκός βγήκε εκτός στόχων και αυτό που πρέπει να γίνει είναι πρώτον να συζητηθούν και να αναλυθούν τα λάθη που έγιναν και να γίνουν προτάσεις ώστε η ομάδα να γίνει καλύτερη.
»Δεν είναι μόνο θέμα παικτών η ομάδα, όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πρέπει να λειτουργούμε και να γίνουμε καλύτερη ως ομάδα».
Συνεχίζοντας, αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Βγενόπουλου, είπε πως «είναι λογικό να δημιουργούνται κάποιες εντυπώσεις αλλά είναι καλό να μην γίνονται και παρερμηνείες».
Σε ερώτηση για το αν τέθηκε θέμα αλλαγής στην προεδρία, ήταν άμεσος:
«Δεν τέθηκε θέμα Νίκου Πατέρα στην προεδρία, θα ήταν άσκοπο να γίνει μια τέτοια συζήτηση. Την θεωρώ εκτός τόπου και χρόνου και το μόνο που κάνει είναι να δημιουργούνται εντυπώσεις. Βέβαια, για να μην δημιουργηθούν πάλι εντυπώσεις από αυτά που είπα, εννοείται ότι στηρίζω τον Νίκο Πατέρα και ότι είμαστε φίλοι».
Αναφορικά με την επιστολή του κ. Βγενόπουλου, με θέμα πρόταση για περικοπές σε κάποια πολυτελή έξοδα λειτουργίας της ΠΑΕ, τόνισε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια πρόταση του κ. Βγενόπουλου η οποία θα συζητηθεί κι αυτή στα επόμενα Δ.Σ. Θα ήταν βέβαια πιο εποικοδομητικό να έρθει ο κ. Βγενόπουλος σε κάποιο Δ.Σ. και να εμφανιστεί ο ίδιος.
»Αυτά που ειπώθηκαν και πιο πάνω, είναι κάτι άλλωστε που συζητάμε και εμείς οι μέτοχοι κατ ιδίαν, αλλά καλό είναι να μην δημιουργούνται παρερμηνείες».
Τέλος, σε ερώτηση για το πως λειτούργησε φέτος η πολυμετοχικότητα, δεν θέλησε να δώσει απάντηση ή έστω να κάνει κάποιο περεταίρω σχόλιο, αποφεύγοντας απλά να τοποθετηθεί.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.